Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand actuele berichten omtrent onze diensten.

Direct hulp nodig?

Neem contact met ons op om uw problemen samen op te lossen!

Missie, visie, strategie

Missie:
KCF Ondersteuning is een creditmanagementorganisatie die er naar streeft om de bedrijfsvoering van klanten naar een financieel hoger niveau te tillen. De diensten die we daarvoor inzetten zijn advies, debiteurenbeheer, incasso, detachering, bemiddeling, training en het opstellen van algemene voorwaarden. We bieden klanten bovendien de mogelijkheid om gebruik te maken van onze zelfontwikkelde creditmanagementsoftware. Onze werkwijze kenmerkt zich door passie, snelheid en uniciteit.

Visie:
KCF Ondersteuning wil toonaangevend zijn in de markt voor creditmanagement. We dromen ervan om uit te groeien tot marktleider in Nederland met een onderscheidende one-stop-shoppingformule. Een organisatie die niet alleen een compleet dienstenpakket aanbiedt op het gebied van creditmanagement. Maar dankzij haar kennis en ervaring ook fungeert als vraagbaak voor bedrijven en organisaties.
We willen namelijk dat onze klanten financieel groeien. Daarom nemen we ze aan de hand bij het creëren van een gezonde financiële basis onder hun dromen en passies. Zodat ze niet voortdurend naar incassotrajecten en gerechtelijke procedures hoeven te grijpen. Maar zich kunnen focussen op het verwezenlijken van hun doelstellingen.

Strategie:
KCF Ondersteuning investeert in de ontwikkeling van software en trainingen. We proberen bovendien om in iedere mogelijke situatie onze kennis en ervaring te delen met klanten.