Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand actuele berichten omtrent onze diensten.

Direct hulp nodig?

Neem contact met ons op om uw problemen samen op te lossen!

Werkwijze

Uw bedrijf naar een financieel hoger niveau
Het uitvoeren van een incassotraject of het verrichten van debiteurenbeheer zijn bij KCF Ondersteuning geen doelen op zich. Uw bedrijf naar een financieel hoger niveau tillen. Dat is onze échte drijfveer. En dat ziet u terug in de manier waarop we werken.

Initiatief: Bij KCF Ondersteuning kijken we al jarenlang in de financiële keuken van talloze bedrijven. Daardoor zien we vaak snel waar in een organisatie verbeteringen mogelijk zijn als het gaat om creditmanagement. U mag van ons verwachten dat we initiatief nemen om u daar op te wijzen.

Maatwerk: Ook al betalen uw debiteuren niet altijd op tijd, het blijven uw klanten. Daarom zijn we zuinig op de relatie die u met hen hebt. We maken daarom afspraken met u over de manier waarop we debiteuren benaderen en houden rekening met individuele verschillen in de relaties die u met hen heeft.

Focus: De oplossing die ons het meeste oplevert, is niet altijd de oplossing waar u het meeste mee opschiet. Laten we daar eerlijk over zijn. Bij KCF Ondersteuning mag u er echter op vertrouwen dat uw belang altijd voorop staat.

Zorgvuldigheid: Zowel opdrachtgevers als debiteuren hebben recht op een snelle, volledige en zorgvuldige informatievoorziening. Daarom leggen we nauwkeurig vast welke stappen we nemen en houden we alle partijen waar nodig op de hoogte van de voortgang van een dossier.