Incasso KCF intensiveert de samenwerking met Te Biesebeek Advocaten

Hoe kunnen we uw business naar een nóg hoger plan tillen? Met die vraag is KCF dagelijks bezig. We hebben in dat traject weer een prachtige stap gezet: een intensivering van onze samenwerking met Te Biesebeek Advocaten. Daardoor kunnen wij ons nóg beter focussen op onze missie voor uw bedrijf: werkkapitaaloptimalisatie. Terwijl Te Biesebeek Advocaten voor ons doet waar haar kracht ligt: het effectief uitvoeren van incasso-opdrachten.

Welke voordelen levert dit uw bedrijf op?

De meerwaarde voor uw bedrijf is dat wij ons volledig kunnen richten op het ‘waarom’ achter een incasso-opdracht. Vaak zit daar meer achter dan alleen een klant die niet betaalt. Hoe is deze situatie ontstaan? Hoe kunnen we dat in de toekomst voorkomen? Kunnen we bedrijfsprocessen verder optimaliseren? Wij denken direct mee en hoeven onze tijd en energie niet meer te richten op het incasseren zelf. Dat doet Te Biesebeek Advocaten nu namens KCF op een manier die bij ons past: pragmatisch én sociaal.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Voor uw bedrijf verandert er niet veel. Alle incasso-opdrachten verlopen nog steeds via KCF. Wij zetten deze uit bij Te Biesebeek Advocaten, waarna één van de advocaten contact met u opneemt voor de verdere afhandeling. Wij kijken vervolgens met u naar oorzaken en oplossingen en houden zo de optimale feeling met uw bedrijf. Daarna ontvangt u van ons één factuur. De kosten blijven hetzelfde als voorheen.

Heeft u nog vragen?

Sinds 2006 werken wij in volle tevredenheid samen met dit gerenommeerde advocatenkantoor. We kennen Te Biesebeek Advocaten als oplossingsgericht en zeer pragmatisch. Hun motto? Voorkomen is beter dan procederen. Dat sluit perfect aan bij onze missie en visie.

Voor ons voelt deze nauwere samenwerking dan ook als een echte ‘win-win-win-situatie’: zowel voor uw bedrijf, Te Biesebeek Advocaten als KCF. We hopen dat u het ook zo ervaart. Heeft u nog verdere vragen over deze samenwerking? We gaan graag met u in gesprek!

Neem contact met ons op

Vraag het onze specialis - KCF Credit Management

Meer weten? Neem contact op met Martin

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Een ogenblik geduld…

Blogs Handvatten voor uw dagelijkse praktijk!

Als het om het beschermen en maximaliseren van uw werkkapitaal gaat, delen we graag onze kennis. Met tips, tricks, updates en nieuws geven we u handvatten voor uw dagelijkse creditmanagement-praktijk.

Lees onze blogs

Contact Mogen we u ook meer kennis, tijd en geld bezorgen?

Bezoek: Zwartewaterallee 44-48
8031 DX Zwolle
Plan uw route »
Bel: +31 (0)38 - 385 18 60
Mail: info@kcf.nl
Volg:
>

Nieuwsbrief Ontvang tips, tricks, updates en nieuws

Laat u elk kwartaal informeren over het beschermen en maximaliseren van uw werkkapitaal.

arrow-down arrow-left arrow-right dienst-werkkapitaal-optimalisatie dienst-klantacceptatie dienst-order-to-cash-procesanalyse dienst-service-overeenkomst dienst-debiteurenbeleid-uitvoering dienst-incasso facebook kernwaardes linkedin twitter