Werkkapitaal-optimalisatie Begin 2021 met zekerheid!

Het nieuwe jaar is begonnen. Een bewogen 2020 ligt achter ons. Daarin zorgde het coronavirus - maar ook de Brexit - voor onrust en onzekerheid. We merken het in onze contacten met ondernemers. Het gesprek van de dag is vaak corona en de (financiële) gevolgen voor hun bedrijf. De angst voor slecht of niet betalende klanten en de mogelijke aantasting van het eigen werkkapitaal is momenteel groot. De oplossing? Breng structuur aan!Structuur in uw order-to-cash-proces!

KCF helpt u in deze lastige tijden bij het in kaart brengen en uitvoeren van uw gehele order-to-cash-proces. Het goed kennen van uw (aanstaande) klanten, werkafspraken gedetailleerd vastleggen en uw debiteurenbeleid nauwgezet uitvoeren; het draagt bij aan doeltreffend creditmanagement.

We zien in deze coronaperiode een toename van het aantal slecht betalende debiteuren bij onze klanten. De redenen zijn divers: van onwetendheid, onkunde tot onwil. Op een vlotte en duidelijke manier contact leggen met debiteuren is daarom cruciaal voor uw cashflow. Wij raden zelfs aan om enkele dagen vóór de vervaldatum van een factuur al het gesprek aan te gaan.

Ontzorg uw bedrijf met Debiweb!

Wilt u graag uw volledige creditmanagement zelf uitvoeren, maar ontbreekt de juiste tool? Overweeg dan onze vernieuwde webapplicatie Debiweb, dat staat voor efficiënt debiteurenbeheer. Maar het kan nog veel meer. Debiweb maakt bedrijfsrisico's inzichtelijk en biedt ondernemers een totaalpakket op het gebied van geautomatiseerde creditmanagement-taken. Het is uw trouwe partner bij het uitvoeren van een logisch order-to-cash-proces, dat de juiste acties op het juiste moment aanbiedt. Altijd resultaatgericht en met de doelstellingen van uw bedrijf als uitgangspunt.

Kunnen wij u helpen?

Benieuwd hoe we u kunnen helpen bij effectief creditmanagement of wilt u meer informatie over Debiweb? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag hoe we uw creditmanagement-resultaat naar een (nog) hoger niveau kunnen tillen. Een mooi en ondernemend 2021!

Rest ons niets anders dan u een mooi en ondernemend 2021 te wensen! We hopen u ook dit jaar weer bij te staan met onze diensten.

Vraag het onze specialis - KCF Credit Management

Meer weten? Neem contact op met Martin

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Een ogenblik geduld…

Blogs Handvatten voor uw dagelijkse praktijk!

Als het om het beschermen en maximaliseren van uw werkkapitaal gaat, delen we graag onze kennis. Met tips, tricks, updates en nieuws geven we u handvatten voor uw dagelijkse creditmanagement-praktijk.

Lees onze blogs

Contact Mogen we u ook meer kennis, tijd en geld bezorgen?

Bezoek: Zwartewaterallee 44-48
8031 DX Zwolle
Plan uw route »
Bel: +31 (0)38 - 385 18 60
Mail: info@kcf.nl
Volg:
>

Nieuwsbrief Ontvang tips, tricks, updates en nieuws

Laat u elk kwartaal informeren over het beschermen en maximaliseren van uw werkkapitaal.

arrow-down arrow-left arrow-right dienst-werkkapitaal-optimalisatie dienst-klantacceptatie dienst-order-to-cash-procesanalyse dienst-service-overeenkomst dienst-debiteurenbeleid-uitvoering dienst-incasso facebook kernwaardes linkedin twitter