Incasso ‘Het contact met KCF is heel ongedwongen en de lijnen kort’

Noordhuis in Meppel is dé totaalleverancier op het gebied van kantoorartikelen. Hun ideeën, diensten en producten dragen bij aan een echt ‘Thuis op kantoor’-gevoel. Het bedrijf heeft dan ook een trouwe klantenkring die in verreweg de meeste gevallen netjes op tijd betaalt. Het zijn dan ook die paar uitzonderingen waarvoor Noordhuis ons inschakelde.


De kantoorspecialist kwam zo’n vier jaar geleden bij KCF terecht, vanwege een niet-betalende klant. “Ik ging het gesprek met Martin aan, die mij uitlegde wat KCF voor ons kon betekenen”, legt Jacco Wink uit, Hoofd Financiële Administratie. “We hebben meerdere bedrijven, waaronder de webshop. Daar hadden we een klant die zich niet aan de afspraken hield. We lieten onze correspondentie bij KCF achter, waarna zij het contact legden met deze persoon. Binnen een paar weken was het openstaande bedrag betaald.”

Vanuit zijn vorige werkgever had Jacco minder goede ervaringen met incassobureaus. “Als we een niet-betalende klant hadden, schakelden we daarom rechtstreeks de deurwaarder in”, legt hij uit. “Maar toen ik bij Noordhuis terechtkwam, heb ik Martin het voordeel van de twijfel gegeven. En dat heeft hij niet beschaamd.”

Bijna 100 jaar

Het bijna 100 jaar bestaande Noordhuis heeft het voordeel over een trouwe klantenkring te beschikken. “Ons debiteurenbeheer loopt daarom eigenlijk heel goed”, vertelt Jacco. “Zelfs in deze moeilijke coronatijd. Ik ben hier nu zes jaar in dienst en heb in die tijd maar drie of vier klanten overgedragen. Het is dus puur voor die paar niet-betalende klanten dat we KCF inschakelen.”

Korte lijnen

En dat gebeurt naar volle tevredenheid, laat Jacco weten. “Ik raad KCF zeker aan. Het contact met Martin is heel ongedwongen en plezierig. En hun werkzaamheden zijn gewoon goed. Je krijgt een incassospecialist toegewezen, waarna de lijnen heel kort zijn.”

Meer referenties

‘Dankzij KCF kan ik blijven doen wat ik leuk vind: ondernemen!’ ‘Dankzij KCF kan ik blijven doen wat ik leuk vind: ondernemen!’

‘Dankzij KCF kan ik blijven doen wat ik leuk vind: ondernemen!’

Lees meer
‘Voor een vast bedrag per maand regelt KCF alles’ ‘Voor een vast bedrag per maand regelt KCF alles’

‘Voor een vast bedrag per maand regelt KCF alles’

Lees meer
"De vreemde, maar vriendelijke ogen van KCF dwingen" "De vreemde, maar vriendelijke ogen van KCF dwingen"

"De vreemde, maar vriendelijke ogen van KCF dwingen"

Lees meer

Contact Mogen we u ook meer kennis, tijd en geld bezorgen?

Bezoek: Zwartewaterallee 44-48
8031 DX Zwolle
Plan uw route »
Bel: +31 (0)38 - 385 18 60
Mail: info@kcf.nl
Volg:
>

Nieuwsbrief Ontvang tips, tricks, updates en nieuws

Laat u elk kwartaal informeren over het beschermen en maximaliseren van uw werkkapitaal.

arrow-down arrow-left arrow-right dienst-werkkapitaal-optimalisatie dienst-klantacceptatie dienst-order-to-cash-procesanalyse dienst-service-overeenkomst dienst-debiteurenbeleid-uitvoering dienst-incasso facebook kernwaardes linkedin twitter